Alle prijzen zijn vrij van BTW.

We hanteren voor onze dienstverlening simpele tarieven. En we doen niet moeilijk over reistijden: het werk begint als we aan de slag gaan bij u. Pas als de reisafstanden echt aanzienlijk worden, dan maken we daar vooraf heldere afspraken over. Soms moet er voor een klus iets uitgezocht worden, bijvoorbeeld tijdens een reparatie. De teller stopt dan: u betaalt voor een oplossing en niet voor ons leertraject.

Bedrijven en particulieren: € 50,-- per uur

Wij berekenen de tijd die wij nodig hebben. Wanneer een klus 20 minuten duurt, dan betaald u dus ook maar voor 20 minuten.

We doen ook heel veel opdrachten op fixed price basis: u weet precies wat u gaat betalen voor wat u krijgt, wij weten precies waar wij aan toe zijn. Wel zo helder en gemakkelijk. Hier enkele voorbeelden :

Herinstallatie besturingssysteem op 1 PC:
zonder data behoud kost € 60,-- met data behoud kost €85,--
met data behoud en installatie extra software is vanaf € 85,--

Voor het herinstalleren van de software moeten zowel de software als de licenties door de klant worden overhandigd. Dit geldt voor zowel het besturingssysteem, drivers als andere programma’s. Tevens moet de klant expliciet aangeven welke gegevens bewaard moeten worden en welke programma’s opnieuw moeten worden geïnstalleerd.

Na installatie van het besturingssysteem zullen de geleverde stuurprogramma’s worden geïnstalleerd. Vervolgens zullen alle beschikbare updates worden geïnstalleerd. Indien geen stuurprogramma’s geleverd zijn, zullen wij deze proberen te achterhalen. Hiervoor zal wel een meerprijs worden berekend.

Wij hanteren NO CURE -> NO PAY (kunnen wij u niet helpen dan betaald u ook niets !)